hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Time'dan Balotelli sürprizi

    Timedan Balotelli sürprizi
    expand

    Time dergisi, gündemde ABD başkanlık seçimleri ve “Sandy” Kasırgası olmasına rağmen kapağına İtalyan futbolcu Balotelli’yi koydu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Dünya gündeminde ki ABD seçimlerine birkaç gün kala ve aynı ülkede New England bölgesini dizleri üzerine çökerten “Sandy” kasırgasını es geçerek İtalyan futbolcu Mario Balotelli’ yi kapak yapan ünlü “Time” dergisi okuyucuları kadar İtalyanları da şaşırttı.

    Son sayısında Manchester City ve İtalya Milli takımının yıldız futbolcusu “Süper Mario” ile yapılan röportajı yayınlayan Amerikan “Time” dergisi “Mario’nun anlamı” başlığı ile siyahi oyuncuyu “Bir İtalyan fenomeni” olarak yorumlarken “O görüldüğü gibi hırçın biri değil. Çok çekingen ve uysal. Evlatlık kavramını iyi taşıyor. Irkçılıkla karşılaşmasını olgunlukla karşılıyor.  Ve Obama ile tanışmak istiyor. Yakında babalığı da tadacak. Manchester City’li taraftarlar onu bağrına basıyor.” yorumunu yaptı.

    Mario Balotelli, efsane boksör Primo Carnera, FİAT otomobil fabrikalarının sahiplerinden Gianni Agnelli, eski başbakanlardan Silvio Berlusconi ve 2006’da  Dünya Şampiyonu olan Milli Takımdan sonra “Time” a kapak olan 5. İtalyan unvanını kazandı.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow