hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Aybaba: "Oğuzhan'ı şımartmayın"

    Aybaba: Oğuzhanı şımartmayın
    expand

    Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba,"Oğuzhan'ı burada her gün laf ile dövüyoruz, lütfen siz de şımartmayın" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba basın mensuplarıyla kısa bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

    Aybaba antrenman sırasında gazetecilerle sohbet ederken, son dönemde performansı ile dikkat eçeken Oğuzhan ile ilgili açıklamalarda bulunarak uyarı da yaptı:

    "Oğuzhan daha önce lig maratonunda uzun süreli bir mücadele vermedi.Bize gelmeden önce daha çok rezerv takımlarda forma giymişti. İki maç iyi oynaması tabii ki sevindirici ama daha çok uzun bir yolu var önünde. Oğuzhan'ı şımartmıyoruz, burada hergün laf ile dövüyoruz, siz de şımartmayın"

    Devre arası transfer dönemi için iki forvet oyuncusu aradıklarını söyleyen Aybaba, "İki forvet oyuncusu arayışımız var. Bu oyunculardan birinin daha çok hem kenarda hem de nokta golcü pozisyonunda oynayan bir yapısı olması lazım ama bunlardan birini yerli almak zorundayız. Ozan İpek ve Nene konusunda görüşmeler sürüyor. O konularda netleşen bir durum yok" diye konuştu.

    Süper Lig'in 11. haftasında cuma günü oynanacak Bursaspor maçına da değinen Samet Aybaba, "Takımlar bu sene inişli-çıkışlı grafik sergiliyor, Bursaspor'un Kasımpaşa'ya kaybetmesi bunun en açık örneği. Bu arada biz Kasımpaşa'yı mağlup ettiğimizde Kasımpaşa'ya kötü takım denmişti. Ama Kasımpaşa dün Bursaspor'u Bursa'da mağlup etti" ifadelerini kullandı.

    Aybaba; ayrıca geçtiğimiz haftalarda kendilerini mağlup eden Sivasspor ve Gaziantepspor'un, Beşiktaş maçından sonra iyi performans sergileyememelerini esprili bir şekilde, "Bizi yenen çarpılıyor" ifadesi ile değerlendirdi.

    Tecrübeli teknik adam son olarak deplasman yasağı konusunda, "Bizim zamanımızda böyle bir durum yoktu. Herkes gidip istediği maçı izleyebiliyordu. Tekrar bu dönemdeki gibi olması lazım. Herkesin rahatlıkla karşılaşmaları izlemesi lazım. Bursaspor taraftarlarının İnönü'deki maçta yer alması ve takımını destekliyor olabilmesi, Beşiktaş taraftarlarının da Bursa'ya gidebilmesi çok daha iyi" yorumunda bulundu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow