hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Prosinecki Türk futboluyla tanıştı!

    Prosinecki Türk futboluyla tanıştı
    expand

    Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki, "Türkiye'de futbol, çok sert oynanıyor. Oyuncularımı yeni tanıyorum. Şu anda oyun sisteminde bir değişikliğe gitmeyeceğim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Karpuzatan Tesisleri'nde açıklamalarda bulunan Prosenecki, geçen hafta aldıkları iyi sonucu Elazığspor deplasmanında da sürdürmek istediklerini belirtti. Sanica Boru Elazığspor maçının kolay olmayacağını vurgulayan Prosenecki, şöyle devam etti:

    "Takımımı ve Süper Lig'i yeni tanıyorum. Bir kere şunu söylemek istiyorum, oldukça sert bir futbol oynanıyor. Her takım, her takımı yenebilecek güce sahip. Üzerimizdeki baskıyı atıp, gerçek futbolumuzu ortaya koymak istiyoruz. Şu anda takımda Steinson dışında noksanımız yok."

    "ARA TRANSFER EN SON KONU"

    Prosenecki, sarı kırmızılı takımının şu anda oynadığı 4-5-1 oyun düzenini değiştirmeyi düşürmediğini, kanat oyuncularının daha çok pozisyon üreterek, daha çok gol atmalarını arzuladığını söyledi. Hırvat çalıştırıcı, devre arasında oyuncu takviyesi konusundaki bir soruya da "Bu konuda konuşmak çok erken. Öncelikle takımımı iyi tanıyıp, oyuncularımın neler vereceğini görmem gerekli. Ara transfer, en son konu. Ama gerekirse elbette yapılmalı" diye konuştu.

    MENAJER HURMA:"KALIP KALMAYACAĞINA CANGELE KARAR VERECEK"

    Genel Menajer Süleyman Hurma ise ilk yarı bitiminde takımdan ayrılacağı öne sürülyen Cangele'nin kalıp kalmayacağının konusundaki kararının netleşmesinden sonra yönetim kurulunda değerlendirileceğini söyledi. Süleyman Hurma, sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan kaptan Cangele konusunda şunları söyledi:
    "Cangele, 4.5 sezondur bizim oyuncumuz. Ancak, çapraz bağlarındaki kopmalar, üst üste gelen sakatlıklar, ameliyatlar nedeniyle nedeniyle takımda zaman zaman yer aldı. Kulüp olarak kendisine geçirdiği ağır ameliyattan sonra bile ödemelerini yaptık. Bonservisini aldık. Kayserispor'da en çok para alan oyunculardan biri. Ancak her oyuncumuz aldığı parayı hak etmeli. Bu Cangele için de geçerli. Aldığı bir karar varsa bunu yönetime iletir. Yönetim kurulu da gereken değerlendirmeyi yapar."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow