hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AEL Limasol'un son şansı

    AEL Limasolun son şansı
    expand

    UEFA Avrupa Ligi (C) Grubu'nda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi ekibi AEL Limasol'un teknik direktörü Jorge Costa, zor bir maça çıkacaklarını ve gruptan çıkmak için bu karşılaşmanın son şansları olduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Costa, çok güçlü bir takımla oynayacaklarını bildiklerini ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

    Kıbrıs Rum Kesimi'nde oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı ilk maçta, çok iyi futbol oynadıklarını vurgulayan Portekizli çalıştırıcı, "İlk maçta çok iyi oynadık ama puan alamadık. Yarınki maçta da güzel futbolla birlikte puan veya puanlar kazanmak istiyoruz. Bazı oyuncularımızı sakatlıklarından dolayı buraya getiremedik. Ama bu bir mazeret değil. Biz buraya mücadele etmek ve en iyi skoru almak için geldik" dedi.

    Fenerbahçe taraftarının takımlarına olan desteğine de değinen Jorge Costa, güzel bir statta böyle bir taraftarın önünde oynayacakları için futbolcularının ve kendisinin çok şanslı olduğunu ifade etti.

    AEL Limasollu futbolcu Stelios Parpas ise yarın akşam işlerinin çok zor olduğunu ve çok güçlü bir takıma karşı, puan mücadelesi vereceklerini kaydetti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow