hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atletico Madrid de yenilir!

    Atletico Madrid de yenilir
    expand

    UEFA Avrupa Ligi (B) grubu'nda Atletico Madrid, Portekiz ekibi Academica'ya 2-0 yenildi. İspanya ekibinin bu sonuçla, Avrupa kupalarındaki 16 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

    İspanya temsilcisinde teknik direktör Diego Simeone, Acadamica maçında da rotasyona devam ederek, Falcao, Arda, Godin, Gabi, Cristian Rodriguez, Miranda, Juanfran gibi futbolcularını sahaya sürmedi. Academica karşısına yedek oyuncularla çıkan Atletico Madrid'de, Emre Belözoğlu, 58. dakikada Mario Suarez'in yerine oyuna girdi.

    Bu sezonki en kötü futbolunu oynayan Atletico Madrid, 28 ve 70. (penaltı) dakikalarda Wilson Eduardo'nun gollerine engel olamadı ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Atletico Madrid, Avrupa liglerindeki 16 maçlık galibiyet serisi sona ererken, Portekiz takımı ise 43 yıl sonra ilk kez Avrupa'da galip gelmenin sevincini yaşadı.

    UEFA Avrupa Ligi (B) grubu'nda mücadele eden İspanyol takımı, 4. hafta sonunda 9 puana ulaşarak, Çek Cumhuriyeti'nden Viktoria Plzen ile liderliği paylaştı.

    Atletico Madrid, geçen hafta da İspanya 1. Ligi'nde deplasmanda Valencia'ya 2-0 yenilerek, 23 maçlık galibiyet serisinden olmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow