hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan Hamit'siz antrenman

    Galatasaraydan Hamitsiz antrenman
    expand

    Manchester United'la yapacağı Şampiyonlar Ligi grup maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da sol arka adalesinde ödem bulunan Hamit Altıntop antrenmana katılmadı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'nda 20 Kasım Salı günü İngiltere'nin Manchester United takımıyla yapacağı 5. hafta maçının hazırlıklarını sürdürdü.

    Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve saklama çalışması yaptı. Sarı-kırmızılılar daha sonra yarım sahada çift kale maç oynadı.

    Antrenmanın başında basın mensuplarının yanına oturarak, bir süre sohbet eden teknik direktör Terim'in, çalışma sırasında bazı futbolcularla yakından ilgilendiği gözlendi.

    Teknik adam, çalışmanın sonlarına doğru Eboue, Cris, Dany, Hakan Kadir Balta, Emre Çolak, Selçuk İnan, Melo, Riera, Umut Bulut ve Burak Yılmaz'ı bir araya toplayıp, bu oyuncularla kısa bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından bu oyuncular salona geçti. Diğer futbolcular ise şut çalışmasıyla antrenmanı tamamladı.

    Bu arada, antrenmanda Fildişi Sahilli oyuncu Eboue'nin agresif ve moralsiz tavırları dikkati çekti.

    -Hamit katılmadı-

    Sarı-kırmızılı takımda sol arka adalesinde ödem bulunun Hamit Altıntop, antrenmana katılmadı.

    Tedavisine devam edilen milli oyuncunun, tedbir amaçlı olarak antrenmanda yer almadığı, salonda tek başına çalıştığı belirtildi.

    Bu arada, antrenmanı izleyen Stockholm Galatasaraylılar Derneği üyeleriyle, İsveçli futbolcu Johan Elmander'in misafirleri, çalışma sonunda Fatih Terim ve futbolculara forma imzalatıp, hatıra fotoğrafı çekti.

    Çalışmayı, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ile yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak da takip etti.

    Galatasaray, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

    Öte yandan, sarı-kırmızılıların rakibi Manchester United, yarın akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow