hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Rooney'nin durumu belirsiz

    Rooneynin durumu belirsiz
    expand

    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 20 Kasım Salı günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da, rahatsızlığı bulunan golcü futbolcu Wayne Rooney'nin durumu belirsizliğini koruyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bademcik iltihabı nedeniyle kadrodan çıkarılan ve dün ligde oynanan Norwich City maçında da forma giyemeyen Rooney'nin durumuyla ilgili açıklama yapan Menajer Alex Ferguson, "Antrenmandaki durumuna bakacağız. Kendini iyi hissederse kadroya alacağız. İyi oyuncularımızı her zaman özlüyoruz. Fakat sahada da birçok iyi futbolcuya sahibiz" diye konuştu.

    27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın Manchester United ile deplasmandaoynadığı gruptaki ilk maçta da baldırındaki sakatlıktan dolayı takımdaki yerini alamamıştı.

    Galatasaray'ın ligde Kardemir Karabükspor'a 3-1 yenilmesinin ardından dün de Manchester United, Norwich City deplasmanından puansız döndü. Pilkington'ın

    60. dakikada attığı golle maçı 1-0 kazanan Norwich City, "Kırmızı Şeytanlar"ın ligdeki 5 maçlık galibiyet serisine son verdi.

    Bu arada Manchester United, resmi havayolu sponsoru olan Türk Hava Yolları'na ait uçakla yarın öğle saatlerinde İstanbul'a hareket edecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow