hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray taraftarı İngiliz basınında

    Galatasaray taraftarı İngiliz basınında
    expand

    İngiliz gazeteleri, Manchester United'ı İstanbul Atatürk Havaalanı'nda karşılamak isteyen yüzlerce Galatasaray taraftarının coşkusuna geniş yer verdi. Times gazetesi, "Bu akşam Türk Telekom Arena'da saklanacak yer yok" ifadesini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ferguson'un takımın en önemli yıldızlarını Manchester'da bıraktığını hatırlatan Times, deneyimli teknik adamın kadroya dahil ettiği çok sayıdaki genç futbolcunun böyle bir atmosferde oynamaya alışık olmadığını vurguladı.

    52 bin kişilik kapasiteye sahip Türk Telekom Arena'da geçen yıl Fenerbahçe maçında desibel rekoru kırıldığını aktaran gazete, bu sesin bir jetin kalkış sesinden daha yüksek olduğunun altını çizdi.

    Times gazetesi, maçın anahtar futbolcusu olarak Galatasaray'da Burak Yılmaz'ı, Manchester ekibinde ise Phil Jones'u gösterdi. Burak Yılmaz'ın Umut Bulut ile iyi bir uyum yakaladığını belirten gazete, futbolcunun bu sezon 11 gol attığına dikkati çekti.

    Sakatlığı nedeniyle fazla forma şansı bulamayan Jones'un ise, Smalling ve Ferdinand'ın yokluğunda iyi bir performans sergilemesinin beklendiğini kaydetti.

    Guardian gazetesi, Menajer Sir Alex Ferguson'ın tecrübe kazandırmak istediği futbolcuları ilk defa Şampiyonlar Ligi'nde kadroya aldığını aktarırken, Independent ise "Kıyametin United üzerine koptuğu gece" başlığıyla verdiği haberde, 1993 yılında oynanan maçı hatırlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow