hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "İsmail çalışmalara erken başlamadı"

    İsmail çalışmalara erken başlamadı
    expand

    Beşiktaş Kulübü doktoru İsmail Başöz, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan İsmail Köybaşı'nın çalışmalara erken başlamadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beşiktaş Kulübü doktoru İsmail Başöz, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan İsmail Köybaşı'nın çalışmalara erken başladığı yönündeki eleştirilere karşı çıktı.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde takımın antrenmanı sırasında basın mensuplarının bu konudaki sorularını yanıtlayan Başöz, İsmail'in iyi çalıştığını belirterek, "Meslek hayatımda gördüğüm en çalışkan oyunculardan biriydi. Önce hastanede 3-4 ay tedavi programını uyguladı. Neredeyse, biz kendisini frenliyorduk. Yapılması gereken bütün çalışmalarını, tespit edilen program dahilinde yapıyordu" diye konuştu.

    İsmail Başöz, genç oyuncunun dünkü sakatlığının tamamen talihsizlik olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

    "Bunların çok ağırlarını, rehabilitasyon çalışmalarını gerçekleştirdi. Ters basmaktan dizinde burkulma oldu. Mustafa Pektemek'in de bu şekilde talihsizliği olmuştu. MR'da, kemiğinde ağır travmalar tespit ettik. Kuvvet testleri pek çok sporcudan iyi çıktı. Denge çalışmaları üzerinde fazlasıyla durmuştuk. Rehabilitasyon süreci 5 ay 20 gün sürdü. Dünya ortalaması da 5 ile 7 ay arasındadır. Yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Bacağı çok hazırdı. Kas kuvveti iyiydi. Basketbol oyunları bile yaptık."

    Başöz, İsmail Köybaşı'nın çalışmalara erken dönüp dönmediği yönündeki basın mensuplarının sorusunu ise "Erken değildi" diye yanıtladı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow