hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ferguson performanslarından memnun

    Ferguson performanslarından memnun
    expand

    Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a 1-0 yenildikleri karşılaşmada, takımının iyi bir performans ortaya koyduğunu söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, mücadelelerinden dolayı oyuncularına teşekkür ederek, "Bu atmosferde takımım iyi bir performans ortaya koydu. Belli kısımlarda daha iyi, belli kısımlarda daha kötü oynadık. Özellikle ilk yarıdaki oyunumuz, ikinci yarıdan daha iyiydi" diye konuştu.

    Alex Ferguson, Galatasaray'ın gruptan çıkma şansının yüksek olduğunu dile getirerek, "Galatasaray'ın bir üst tura çıkma şansı çok yüksek. Braga deplasmanına gidecek. Galatasaray bu akşam çok rekabetçi bir oyun ortaya koydu. Bir üst tura çıkma şansı yüksek" ifadelerini kullandı.

    Ferguson, bir soru üzerine, Galatasaray ile geçmişte karşılaştıkları Ali Sami Yen Stadı ile Türk Telekom Arena'nın atmosferlerinin benzer olduğunu anlatarak, "Atmosfer benzer ancak Türk Telekom Arena şartların çok daha iyi olduğu bir stadyum. Çok klas bir stadyum olmuş. Çok beğendim" şeklinde görüş belirtti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow