hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Güneş: "İyi başladık, kötü bitirdik"

    Güneş: İyi başladık, kötü bitirdik
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de sahasında Eskişehirspor'a 3-0 yenilen Trabzonspor'da, teknik direktör Şenol Güneş, iyi başladıkları bir maçı kötü bir skorla bitirdiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Eskişehirspor karşısında kötü bir sonuç aldıklarını belirterek, "Öncelikle taraftarlardan özür diliyoruz. Onlar da biz de kazanmak için buraya geldik. Oyun başında bu arzuyla oynadık" dedi.

    Gole kadar ofansif yöndeki düşüncelerinin iyi olduğunu belirten Güneş, "Korner atışı sonrası rakibin topu elle aldığı düşüncesiyle oyuncularımız hakemi uyarırken, pozisyonun devamında gol yedik. Bu gol, oyun disiplinin kopmasına, coşkunun kaybolmasına neden oldu. İkinci yarı üç oyuncumuzun olduğu yerde gol yedik. Son gol, kolay bir şekilde rakibin attığı goldü. Gollerden sonra oyun tarzımız rakibin işine gelen tarzdı. İyi başlayan takım olarak kötü bir skor aldık. Yumuşak bir takım olarak kaldık. Deplasman takımı bu kadar rahat galibiyet almamalı" diye konuştu.

    Güneş, karşılaşmanın hakeminin çelişkili kararlar verdiğini ancak bu konuda konuşmak istemediğini sözlerine ekledi.

    -Eskişehirspor cephesi-

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Trabzonspor karşısında coşkulu bir oyun ortaya koyduklarını dile getirerek, "Trabzonspor'un yumuşak bir oyunu vardı. Geriye koşmakta zorlandılar, biz de verdikleri alanları kullanmakta becerili olduk. Goller de bularak galip geldik. Oyunun kontrolü bizdeydi. Oyuncularımı tebrik ediyorum, disiplinli oynadılar" dedi.

    Önlerindeki maçların kendileri için daha da önem kazandığını ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

    "Puanların birbirine yakınlığı ligi daha farklı noktaya getiriyor. Trabzonspor'un, Eskişehirspor'un ligden koptuğunu, hedefinden uzaklaştığını söylemek mümkün değil. Böyle bir ligi yakalamak istiyorduk. Geçen yıl futbol konuşmamıştık. İki maç kazandığın zaman zirveye ortak olan, kaybettiğinde düşme hattına yakın bir lig var. Biz fazlasıyla sezon başında iç sahada maçlar kaybederek kredimizi kullandık. Dış saha galibiyetlerine ciddi ihtiyacımız var. Bundan sonra oyun kalitesi artar ve umarım devam ederiz."

    Yanal, Alper Potuk'a gelen transfer taleplerine ilişkin bir soruya, "Sanmıyorum. Alper bizimle beraber devam edecek. 3 yıl daha mukavelesi var" yanıtını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow