hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş ikinci yarıda açıldı

    Beşiktaş ikinci yarıda açıldı
    expand

    Türkiye Kupası 4. tur karşılaşmasında Beşiktaş, 2-1 geriye düştüğü maçta Ankaragücü'nü 3-2 mağlup ederek adını 5. tura yazdırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1. Lig’de zor günler geçiren Ankaragücü, son haftalarda oynadığı futbolla zirve yarışına ortak olan Beşiktaş, Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde İnönü Stadı’na karşı karşıya geldi.

    Orta sahaya sıkışıp karşılıklı pas hatalarıyla geçen ilk 15 dakikanın ardından sessizliği 21’de Holosko bozdu. Savunmanın arkasına sarkıp golü yoktan var eden Slovak golcü Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

    Bu golden sonra oyundan düşmeyen Ankaragücü, peş peşe iki gol attı. 37’de defansı gafil avlayan Timur Bayram, Cenk’in bacaklarının arasından topu ağlara gönderdi. 42’de ise sarı-lacivertliler Beşiktaş savunmasının arkasındaydı. Timur’un dokunuşu ceza sahası dışında olan Cenk’in eline çarptı. Topu önünde bulan Kaan Kanak, şık bir vuruşla Ankaragücü’nü 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sonuçlandı.

    İkinci yarıya Batuhan ile Uğur Boral’ı oyuna alarak maçı Ankaragücü ceza sahasına yıkmak isteyen Beşiktaş, bu hamlenin sonucunu 60. dakikada aldı. Uğur Boral soldan cez a sahasına girince kendini yerde buldu. Kazanılan penaltıyı kullanan Roberto Hilbert, skoru 2-2’ye getirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Maçın son bölümüne doğru geriye yaslanan Ankaragücü, yediği baskı sonucunda kalesinde üçüncü golü gördü. 83’te oyuna giren İbrahim Toraman’ın 86. dakikada yaptığı ortaya kafasını uzatan Batuhan Karadeniz, siyah-beyazlıları öne geçirdi.

    Kalan anlarda gol çıkmadı ve Beşiktaş adını 5. tura yazdırdı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow