hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Recep Niyaz: "Maç ortada geçti"

    Recep Niyaz: Maç ortada geçti
    expand

    Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor'u 1-0 yenerek tur atlayan Fenerbahçe'nin genç oyuncularından Recep Niyaz, ortada geçen maçı kazanarak galibiyet serisini devam ettirdiklerini söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Recep, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe gibi büyük bir takıma karşı oynayan rakibin kapanacağını bildiklerini belirterek, "Düşündüğümüz gibi oldu, maç ortada geçti. Öyle ya da böyle maçı kazandık, sevinçliyiz. Galibiyet serisine devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

    Spor Toto Süper Lig'deki Kayserispor maçından da 3 puanla dönmeyi hedeflediklerini kaydeden Recep, takım olarak 3 kulvarda da başarılı olmak istediklerini ifade etti.

    Takım arkadaşı Salih'in bugün çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Recep, "İnşallah o da ben de ilerleyen zamanda takımın değişmez oyuncuları oluruz. Bize destek veren Aykut Kocaman hocamıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

    Salih Uçan ise karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini vurgulayarak, şunları söyledi:

    "Üzerimizde 13 sene önceki olayın biraz baskısı vardı. Bu baskıyı sahada kaldırdık. Ne kadar çok forma şansı bulursak, kendimizi o kadar daha ileriye götüreceğimizi düşünüyorum. Ligde ilk haftalarda takımın üzerinde kara bulutlar geziyordu. Hocamız bizi oynatsa, kötü oynama ihtimalimiz vardı. Riske atmak istemedi. Bence doğru da yaptı. Kupa maçında şans verdi. Bugün ilk defa 90 dakika sahada kaldım. Çok mutluyum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow