hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'dan FBTV'ye tepki

    Galatasaraydan FBTVye tepki
    expand

    Galatasaray Kulübü, FBTV'de sarı-kırmızılı kulübe yönelik yer alan yorumlara tepki gösterdi. Açıklamada "Dostluğumuzun daha fazla zarara uğramaması için gereken tedbirleri Fenerbahçe Kulübü'nün zamanında ve en iyi şekilde alacağına inanıyoruz" denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Galatasaray ile Fenerbahçe kulüpleri arasında bugüne kadar ebedi dostluk ve ezeli rekabet kavramı altında şekillenen yüzyılı aşkın bir birliktelik söz konusudur" ifadesi kullanılarak, "Bu rekabet sadece kulüplerimizi değil, Türk sporunu ve Türk futbolunu da ileri taşımıştır. Özellikle son 10 yılda kurumsal kulüp medyalarının da devreye girmesiyle bu rekabet geçmiş yüzyılın kültürel birikimini ortaya çıkarmış ve daha da kökleşmiştir. Ancak bu rekabetin saygınlığını zedeleyen yayınların kurumsal medya organlarında yer alması, deyim yerindeyse sokak ağzıyla ve çok saygısız üsluplar kullanılarak sözüm ona televizyon programlarına yer verilmesi çok düşündürücüdür" denildi.

    Spor kulüplerinin kurumsal yayın organlarında düzeyli yayınları yapmalarını sağlamanın kulüp yönetimlerine düştüğü vurgulanan açıklamada, ayrıca "Dostluğumuzun daha fazla zarara uğramaması için gereken tedbirleri Fenerbahçe Kulübü'nün zamanında ve en iyi şekilde alacağına inanıyoruz" ifadesine yer verildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow