hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho ManU'ya gider mi?

    Mourinho ManUya gider mi
    expand

    Manchester United'ın teknik patronu Alex Ferguson kendisinden sonra Mourinho'nun United'da göreve gelebileceğini söyledi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, meslektaşı Jose Mourinho'nun her takımı yönetebileceğini, bundan şüphesi olmadığını söyledi.

    "Kırmızı Şeytanlar"ı 26 yıldır çalıştıran "Sir" unvanlı Ferguson, kendisinden sonra takımın başına gelmesi muhtemel menajerlerden biri olarak görülen Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Mourinho ile ilgili açıklamalarda bulundu.

    10 yılda 21 kupa kazanma başarısını gösteren Mourinho'nun Chelsea'ye geldiği dönemde düzenlediği ilk basın toplantısını hatırladığını belirten İskoç teknik adam, "Kendini beğenmiş diye düşünmüştüm. İngiltere'ye yeni gelmiş ve 'ben özelim' diyordu. Futbolcularını ligi kazanabileceklerine inandırdı" diye konuştu.

    Mourinho'nun her takımı çalıştırabileceğini iddia eden Ferguson, "Ben burada sonsuza kadar kalmayacağım. Kulüpte neler olacağını bilemem. Ancak Jose her takımı, her yerde çalıştırabilir kesinlikle. Bunda şüphe yok" ifadelerini kullandı.

    Portekizli teknik adamın kendisinden 20 yaş küçük olduğunu dile getiren Ferguson, Mourinho'nun böyle gitmesi halinde muhteşem bir istatistiğe sahip olacağını sözlerine ekledi.

    2004-2007 yılları arasında İngiltere Premier League ekiplerinden Chelsea'yi çalıştıran Mourinho, Londra temsilcisiyle iki lig şampiyonluğu yaşarken, 2 kez Lig Kupası, bir kez de Federasyon Kupası'nı kaldırmıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow