hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yanal: Dört golün dördünde de...

    Yanal: Dört golün dördünde de...
    expand

    Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş karşısında 2-0 geriye düşmelerine rağmen beraberliği sağlayabilmenin güzel olduğunu söyledi. Yanal, "Rakibimiz karşısında büyük bölümde istediğimizi yaptık. Sahadaki dört golün dördünde de katkımız vardı" dedi.

    Yanal, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Beşiktaş'ın takım olarak iyi olduğunu belirterek, "Beşiktaş sahada bütünlüğü olan, birlikte oynamaktan keyif alan ve tempoyu yükselten bir ekip. Biz de oynamayı seven bir takımız. Rakibimiz karşısında büyük bölümde istediğimizi yaptık. Sahadaki dört golün dördünde de katkımız vardı" dedi.

    Yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Takımımızın oyun iştahı dışında, yaptığımız hatalar sonucu yediğimiz goller var. İkinci gol sonrası takımın oyuna tepkisi güzeldi. Geriye dönüşü de güzel oldu. Son saniyeye kadar bırakmadık. Keyifli bir maç oldu. Puanları paylaştık. Oyuncularımı, kazanma tutumlarından dolayı kutluyorum. Bizim gibi bir takımın böyle kolay goller yememesi lazım. Paylaştığımız puanlar avantaj getirmeyecek. Bundan sonraki lig maçlarını galibiyetle tamamlayarak daha iyi noktada ilk yarıyı bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

    -Futbolcuların görüşleri-

    Eskişehirsporlu futbolcu Diego, 2-0'dan sonra büyük bir karakter gösterdiklerini ve maçın hakkının beraberlik olduğunu dile getirdi.

    Takımının beraberlik golünü atan Nuhiu ise Beşiktaş karşısında aldıkları sonuçla güçlerini ortaya koyduklarını ve üst sıralarda olmaları gerektiğini söyledi. Nuhiu, Beşiktaşlı futbolcuların, attığı gol öncesi faul yaptığı yönündeki itirazlarının hatırlatılması üzerine, "Ben sadece rakibin düştüğünü gördüm. Başka bir şey söyleyemem" ifadesini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow