hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mersin İdmanyurdu deplasmanda kayıp

    Mersin İdmanyurdu deplasmanda kayıp
    expand

    Spor Toto Süper Lig'de başarısız sonuçlar alarak puan cetvelinin sonlarına demir atan Mersin İdmanyurdu, bu sezon henüz deplasmanda galip gelemedi.

    AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, geçen sezon lige "merhaba" diyen kırmızı-lacivertliler, ligdeki ikinci yılında özellikle gol yollarında ve galip gelme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu sezon aldığı başarısız sonuçlarla puan cetvelinin sonlarından kurtulamayan "kırmızı şeytanlar", kendisi gibi benzer sorunlar yaşayan Sanica Boru Elazığspor maçından da 1-0 mağlup olarak, sıralamanın üst sıralarına yükselme konusunda önemli bir avantajı kaçırdı.

    Deplasmanda yaptığı 8 maçta henüz galibiyet yüzü göremeyen Mersin ekibi, 3 maçtan çıkardığı beraberlikle dış saha maçlarından 3 puanı hanesine yazdırabildi. Sahasında yaptığı 7 maçtan ise 2 beraberlik ve 3 beraberlik alan ve şu an puan cetvelinin 17. sırasında yer alan Mersin İdmanyurdu, yarın Akhisar Belediye Gençlik ve Spor'un Medical Park Antalyaspor'u yenmesi halinde, puan cetvelinin son sırasına da demir atmış olacak.

    -Geçen seneye hasret-

    Geçen sene yeni olduğu ligde özellikle bu seneye göre daha iyi performans gösteren Mersin İdmanyurdu'nun geçen seneki başarısından bu sene eser yok. Geçen sezonun 15. haftasında topladığı 23 puanla 7. sırada kendisine yer tutan Çukurova temsilcisi, özellikle deplasmandaki performansıyla göz dolduruyordu. Geçen sezonun ilk 15 haftasında 7 maçını deplasmanda yapan Mersin ekibi, bu maçlardan 12 puan toplamıştı. Kendi sahasında ise 11 puan toplayan Mersin ekibi, geçen seneyi mumla arıyor.

    -Takviyeler yapılacak-

    Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadıkları sıkıntılı sürecin kulübe yakışmadığını, en kısa sürede daha iyi yerlere gelmek istediklerini söyledi. Kadrodaki bazı alanlarda ciddi sorunlar yaşandığını dile getiren Kahramanlı, devre arasında takıma takviyeler yapmak istediklerini, bu sayede maçlarda daha iyi direnç gösteren bir takım haline geleceklerini kaydetti.

    Sanica Boru Elazığspor maçı karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını anlatan Kahramanlı, geçmişi bırakarak gelecek haftalarda yapacakları karşılaşmaların hesaplarını yapmak zorunda olduklarını sözlerine ekledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow