hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ankaragücü tesislerini bastılar

    Ankaragücü tesislerini bastılar
    expand

    Ankaragücü Kulübü'nün Beştepe'deki tesislerinde dün gece bir grup taraftarın olay çıkardığı öğrenildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Başkent kulübü yetkilileri, dün akşam ve gece, iki kez tesisleri basan taraftarların, kulüp binasında maddi hasara yol açtığını ve havaya silahla 4 el ateş ettiğini anlattı.

    Yaşadığı ekonomik sorunlar ve kaos nedeniyle sıkıntılı günler geçiren sarı-lacivertli kulübün yetkililerinden alınan bilgiye göre; dün akşam saat 19.00 sularında bir grup taraftar Beştepe Tesislerine geldi ve güvenliği aşarak idari binaya girdi. Eski başkanlardan Cemal Aydın ve Atilla Süslü başkanlığındaki mevcut yönetim hakkında küfürlü tezahürat yapan ve duvarlara yazılar yazan grup, daha sonra tesisleri terk etti.

    Aynı grup, gece saat 02.00'de yeniden tesislere geldi. İdari binaya kadar ilerleyen grup, binanın giriş camlarını kırdıktan sonra, başkanlık odasına girdi.

    Burada da camları ve koltukları kıran grup, dışarı çıktıktan sonra havaya 4 el ateş etti. Grup daha sonra tesislerden ayrıldı.

    Kampta bulunan sarı-lacivertli takımın futbolcuları, silah seslerinin ardından, binanın en üst katına sığındı. Uzun süre burada bekleyen futbolcular ve güvenlik görevlisi, olayı yönetime iletti.

    Yönetim, tesislere gelerek emniyet güçlerine haber verdi. Tesislere gelen emniyet görevlileri, mermi çekirdeklerini topladı ve parmak izi araştırması yaptı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow