hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Nobre'yi satmayı düşünmüyoruz"

    Nobreyi satmayı düşünmüyoruz
    expand

    Mersin Kulübü Başkanı Ali Karamanlı, transfer için adı bir çok kulüple anılan Brezilya asıllı golcü futbolcuları Mert Nobre'ye herhangi resmi bir teklifin olmadığını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ali Kahramanlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nobre'nin "sık sık bazı kulüplerle görüştüğü, hatta prensipte anlaştığı" yönünde haberlerin çıktığını hatırlatarak, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

    Nobre ile ilgili transfer dedikodularına geçen sene de maruz kaldıklarını dile getiren Kahramanlı, şöyle konuştu: "Biz geçen sene de bunları yaşadık. Fakat geçen sene mesela Fenerbahçe'nin resmi bir talebi vardı ama bazı şartlarda anlaşamadık. Fakat bugün resmi bir teklif yok. Nobre bu sene bizimle beraberdir. Bugüne kadar herhangi resmi bir teklif yoktur. Sadece geçtiğimiz günlerde Moskova'dan arayıp, Nobre ile ilgili görüşmek istediler. Fakat biz şu an Nobre'yi satmayı düşünmüyoruz. Öte yandan gazetelerde çıkan haberlerde olduğu gibi, bize yerli takımın hiç birinden teklif gelmedi. Nobre zaten takımından memnun, bir sıkıntısı yok. Açıkça söylemek gerekirse, Nobre'ye bizim de ihtiyacımız var."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    -Devre arasına galibiyetle girme hedefi-

    Kahramanlı, ligin ilk devresinin son maçını deplasmanda Gaziantepspor'a karşı yapacaklarını dile getirerek, "Devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz. Herşeyden önce Mersin'in bulunduğu yer, bize yakışmıyor. Fakat hocamızın değişmesiyle, inşallah takımda yeni heyecan yaşanacak ve bu hafta gidip Gaziantep ekibini yenip geleceğiz. Bu bizim için çok önemli bir maç" diye konuştu.

    Devre arasında takıma takviye yapılıp yapılmayacağı yönündeki soru üzerine Kahramanlı, şunları kaydetti: "Biliyorsunuz, hocamız dün itibariyle takıma katıldı. Önceki gün kupa maçımız vardı. Hocamız izledi. Tabi ki bundan sonraki süreç çok önemli. Ara dönem bizim için çok önemli. Hocamız bugün itibariyle çalışmalarına başladı. Pazar günü maçtan sonra herşey ortaya çıkar. Transfer yaparken isabetli transferler yapmalıyız. Bununla ilgili ekonomik olarak bir katkının yapılması lazım. O noktada ise yönetim kurulumuz çalışmalarını sürdürüyor. Mersin'in 29 yıl sonra buraya çıkması, bu takımın burada kalıcı olması anlamına geliyor. Bizim hedefimiz de bu yönde. Biz bunun için mücadele ediyoruz."

    -Taraftar gruplarının protestosu-

    Ali Kahramanlı, kupa maçında bazı taraftar gruplarının "yönetim istifa" yönünde tezahürat yapmasını da değerlendirerek, şunları kaydetti: "Biz hiçbir zaman bu sözleri, hak etmedik. Bu şehirde, bu zor şartlarda mücadele eden takımı, en iyi yerlere taşımak için çaba gösteriyoruz. 16 haftayı geride bıraktık. Bunca zaman neden hiç böyle tezahüratlar olmadı? Birileri bunları yönlendiriyor. Bunu biliyoruz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fakat bunun zamanı değil. Zamanı gelince biz bunun gereğini de yaparız. Bunu yapan hainler, bu şehre ihanet eden şahıslardır. Siz eğer çıkıp yönetimi istifaya çağırıyorsanız, kendinize sorun bakalım; acaba bu şehre, bu takıma ne katkınız olmuş? Çıksın desinler ki, 'Biz şu katkıyı yaptık, şunu istiyoruz'. Herkes yerini ve haddini bilecek. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Nasıl çalıştığımızı biliyoruz.

    Nerede hata yaptığımızı biliyoruz ve bunun gereğini yapmaya çalışıyoruz. Hoca gitmiş, 3 gün sonra yeni bir hoca gelmiş. Siz buna rağmen kalkıyorsunuz, saha içerisinde kupa maçında ve insanları tahrik ediyorsunuz, yönetimi istifaya çağırıyorsunuz. Kimsenin bu haksızlıkları ne takıma, ne de bize yapmaya hakkı yok."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow