hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yıldırım, Kocaman'ı ikna etti

    Yıldırım, Kocamanı ikna etti
    expand

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, görevinden istifa eden teknik direktör Aykut Kocaman'ı bu kararından vazgeçirdi... Gece geç saatlere kadar Samandıra Tesisleri'nde Kocaman ile görüşen Başkan, tecrübeli teknik adamı görevinin başında kalmaya ikna etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçeli futbolcular tam kadro Samandıra'da toplandı. Cezalı Meireles, bir başka kart cezalısı olan ve evinden çağırılan Mehmet Topal, ilk 18'e giremeyenler, kısacası tüm futbolcular dün gece geç saatlere kadar Samandıra'daydı. Kaptan Volkan Demirel'in çağrısı üzerine tesislerde durum değerlendirilmesi yapıldı. Başta kaptan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, yabancılardan Kuyt, Yobo ve Christian arkadaşlarına yaptıkları konuşmada, "Biz daha zor günleri hocamız Aykut Kocaman ile atlattık. Aldığımız kötü sonuçlarda en büyük pay bizim. Bize yakışan hocamıza bu zor günlerinde sahip çıkmak ve kararından vaz geçirmektir" şeklinde konuştular.

    Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de tesislere geldi ve bir kez daha Aykut Kocaman ile konuştular. Bu kritik görüşme sonrasında Aykut Kocaman, görevine devam etme kararı verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow