hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Skyscanner yüz değiştirdi

    Skyscanner yüz değiştirdi
    expand

    Uçak bileti arama motoru Skyscanner yenilenen yüzü ve gelişmiş özellikleriyle 22 Şubat’ta kullanıcılarının karşısına çıktı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yepyeni, modern ve estetik bir görünüme kavuşan Skyscanner, kullanıcılarına karşılaştırmalı uçak bileti hizmetini sunmaya devam ederken, otel ve araç kiralama hizmetleri konusundaki iddiasını da arttırıyor. Site akıllı özellikleri ve artan hızıyla kullanıcı memnuniyetini arttırmayı hedefliyor.

    Seyahat etmek isteyenlere 1000’i aşkın havayolunun milyonlarca rotası için en ucuz uçak bileti alternatiflerini sunan Skyscanner, yepyeni bir tasarımla kullanıcılarının hizmetine sunuldu. 29 dilde hizmet veren Skyscanner, yepyeni tasarımı, çeşitlenen özellikleri ve artık daha da kullanıcı dostu olan arayüzüyle pazardaki konumunu güçlendirecek.

    Skyscanner Kasım ayından bu yana sürdürdüğü yenilenme çalışmalarını Şubat ayı içinde tamamladı. Kurulduğu 2003 yılından beri kullanıcılarına en uygun fiyatlı uçak biletlerinin adresini gösteren ve rezervasyon olanağı sağlayan Skyscanner, yenilenme çalışmaları kapsamında genel görünümünü büyük oranda değiştirdi. Yeni ve akıllı özelliklerle işlevselliğini artıran Skyscanner, otel ve araç kiralama hizmetlerinin hızını yükselterek bu konuda daha da iddialı bir hale geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Estetiği, hız ve kullanışlılıkla bir araya getirme hedefiyle yola çıkan Skyscanner, sürekli yenilenebilecek ve geliştirilebilecek esnek bir altyapıya da kavuştu. Kullanıcılar uçak, otel ve araç kiralama hizmetlerine kolayca ve birkaç adımda ulaşabiliyor. Skyscanner’ın iPhone - iPad ve Android’ler için ücretsiz uygulaması da 1000’den fazla havaalanını sorgularken, kullanıcıların uçuş rezervasyonlarını doğrudan havayolundan veya seyahat acentesinden yapmalarını sağlıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow