hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    12 yıldır beklenen Diablo 3 piyasaya çıktı

    12 yıldır beklenen Diablo 3 piyasaya çıktı
    expand

    Tam 12 yıllık hasret sona erdi. Bilgisayar oyunu tutkunlarının merakla beklediği Diablo 3 oyunu piyasaya çıktı. Oyunun satışı için Türkiye'de bir ilk yaşandı. Taksim meydanında onlarca Diablo hayranı, oyuna kavuşmak için düzenlenen etkinliğe katıldı. Saatler süren bekleyişin ardından mutlu sona ulaşıldı.

    12 yılın ardından hasret hayrıkırışlarla son buldu.

    Bilgisayar oyunu tutkunlarının yıllardır beklediği oyun dün gece piyasaya çıktı. Diablo oyunun 3. bölümü için Türkiye'de de bir ilk yaşandı.

    İlk kez bir oyun için Taksim Meydanı'nda etkinlik düzenlendi. Diablo hayranları, aynı zamanda oyunun ilk satışının da yapılacağı etkinliğe sabahın erken saatlerinde katıldılar.

    Çocukları için fedakarlık yapan anneler de Taksim meydanında Diablo kuyruğunda aldılar soluğu.

    Tabii söz konusu etkinlik Diabloyla ilgili olunca, etkinliğe kostümsüz katılmak olmazdı. Birbirinden ilginç kostümleriyle hayranları, Diablo etkinliğine renk kattı.

    Ve bu renkli görüntülerin arasında nefesler tutuldu, o yıllardır beklenen an geldi. Saatler gece yarısı 12.00'yi gösterdiğinde Diablo 3 satışa sunuldu.

    Peki bu kadar merakla beklenen oyunun fiyatı ne kadardı? Diablo 3'ün normal versiyonu 110 TL, koleksiyoncular için tasarlanan özel sürümü ise 240 TL'den satışa çıktı.

    Bugünden itibaren oyunun baş canavarı Diablo yani Türkçesiyle "Şeytan", kendine bir çok düşman edindi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow