hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fransa Açık'ta favoriler kazandı

    Fransa Açıkta favoriler kazandı
    expand

    Fransa Açık Tenis Turnuvası'nda (Roland Garros) erkeklerde Novak Djokovic ve Roger Federer, kadınlarda Victoria Azarenka ve Maria Sharapova dördüncü tura yükseldi.

    Fransa'nın başkenti Paris'te devam eden turnuvaya, tek erkekler ve tek bayanların üçüncü tur maçlarıyla devam edildi. Tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic, Fransız rakibi Nicolas Devilder'ı 6-1, 6-2 ve 6-2'lik setlerle 3-0 yenerek, dördüncü tura yükseldi.

    3 numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer de Fransız raket Nicolas Mahut'u 6-3, 4-6, 6-2 ve 7-5'lik setlerle 3-1 yendi ve üst tura çıktı.

    5 numaralı seribaşı Fransız Jo-Wilfried Tsonga da İtalyan rakibi Fabio Fognini'yi 7-5, 6-4 ve 6-4'lük setlerle 3-0 mağlup ederek dördüncü tura yükselen bir başka isim oldu.

    Tek erkeklerde 7 numaralı seribaşı Çek Tomas Berdych ve 9 numaralı seribaşı Arjantinli Juan Martin Del Potro da rakiplerini mağlup ederek dördüncü tura yükselmeyi başaran diğer isimler oldu.

    -TEK KADINLAR-

    Tek kadınlarda 1 numaralı seribaşı Belarus Victoria Azarenka da Kanadalı Aleksandra Wozniak'ı 6-4'lük setlerle 2-0 yenerek dördüncü tura çıktı.

    2 numaralı seribaşı Rus Maria Sharapova da Japon Ayumi Morita'yı 6-1'lik iki setle 2-0 yenmeyi bildi ve üst tura yükseldi.

    6 numaralı seribaşı Avusturyalı Samantha Stosur da Rus Nadia Petrova'yı 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek tur atladı.

    3 numaralı seribaşı Polonyalı Agnieszka Radwanska ise 26 numaralı seribaşı Rus rakibi Svetlana Kuznetsova'ya 6-1 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

    Turnuvaya yarın tek erkekler ve tek bayanların üçüncü tur maçlarıyla devam edilecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow