hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sara Errani elinden geleni yapacak

    Sara Errani elinden geleni yapacak
    expand

    TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul'da korta çıkacak İtalyan sporcu Sara Errani, turnuvada elinden geleni yapacağını söyledi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yeşilköy'deki Polat Renaissance Hotel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan sporcu Errani, yarın başlayacak organizasyonda elinden geleni yapmak istediğini belirterek, "İyi oyun çıkartmak için elimden geleni yapacağım. Bunun için fiziksel olarak iyi adımlar atmam lazım" dedi.

    Geçtiğimiz sezonu, "Benim için büyük bir sene oldu" diye nitelendiren Errani, "Burada olmaktan dolayı da çok mutluyum. Dünyanın en iyi 7 oyuncusuyla birlikte olacağım ve bundan da keyif almaya çalışacağım" diye konuştu.

    -"Kendimi iyi hissediyorum"-

    Turnuva öncesinde herhangi bir sakatlığının bulunmadığını aktaran Errani, kendisini iyi hissettiğini bildirerek, "Çok fazla çalıştım. Tüm yıl boyunca iyi maçlar çıkarttım. Geçen sene 40. sıralardaydım. İnanılmaz şekilde Paris'te final oynadım ve Amerika Açık'ta da mücadele ettim. Benim için inanılmaz bir yıl. Burada olmayı beklemiyordum" şeklinde konuştu.

    İstanbul'a 3 gün önce geldiğini ve şehri gezme imkanı bulamadığını aktaran Errani, "İstanbul ile ilgili çok fazla bir şey görmedim. Ancak daha sonra tekrar geleceğim. İstanbul hakkında çok fazla şey söyleyemeyeceğim. İnanılmaz bir şehir olduğunu söylediler. Onun için görmeyi istediğim birçok yer var" ifadelerini kullandı. 

    Bir çok oyuncunun yıl içinde iyi performans sergilediğini vurgulayan Sara Errani, "Onun için tek bir oyuncudan bahsetmek doğru değil. Ancak, Serena, Sharapova, Kerber ve ben en iyisini yaptık diye düşünüyorum" dedi.

    -"Çok özel bir turnuva olacak"-

    Sinan Erdem Spor Salonu'nda antrenman yaptığını söyleyen Errani, "Alıştırma kortunda çalışıyorum. Bizim için kapalı veya açık salonda oynamak çok da önemli değil. Bu turnuva çok özel bir organizasyon. Kaybetseniz de oynamaya devam ediyorsunuz. ilk günden itibaren iyi oynamaya çalışacağım" şeklinde konuştu.

    Turnuvanın sonunda kimin şampiyon olacağını düşündüğünün sorulması üzerine İtalyan raket, kendisinin elinden geleni yapacağını ve sonucu hiç düşünmediğini aktardı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow