hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Köprü altında kadın cesedi

    Köprü altında kadın cesedi
    expand

    Gaziantep'te köprü altında kafasına taşla vurularak öldürüldüğü belirlenen 29 yaşında bir kadının cesedi bulundu.

    Saat 16.00 sıralarında Mücahitler Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde bulunan köprünün altında bir kadının hareketsiz yattığı ihbarı yapıldı.

    Olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri kadının başına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce taşla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

    Soğuktan donan ve yaklaşık 16 saat boyunca aynı yerde durduğu belirlenen kadın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

    Cesedinin 29 yaşındaki Neslihan Polatbilek'e ait olduğu belirlendi.

    Üzerinden kimlik çıkmayan cesedin bulunmasının ardından inceleme başlatan polis, 30'lu yaşlardaki kayıp kadın başvurularını incelemeye aldı.

    Bugün sabah Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak kızının dün akşam eve gelmediğini belirten Caile Polatbilek'e ulaşan polis, bulunan cesedin kaldırıldığı Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne çağırdı.

    Anne Caile Polatbilek, kimliği belirsiz cesedi teşhis etti.

    Gözü yaşlı anne polisteki ifadesinde, "Kızımla dün çarşıya alışverişe çıkmıştık. Eve gelirken bana, 'Sen git, ben sonra gelirim' diyerek yanımdan ayrıldı. Bir daha da kendisine ulaşamadım' dediği öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow