hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhuriyet savcısına silahlı saldırı

    Cumhuriyet savcısına silahlı saldırı
    expand

    Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde görevli cumhuriyet savcısı Hakan Kılıç sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı. Vücuda 3 kurşun isabet eden Savcı Kılıç kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedaviye alındı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay bugün Doğubeyazıt ilçe merkezindeki İsmail Beşikci Caddesi’nde öğle saatlerinde meydana geldi. Evli ve bir çocuk babası Hakan Kılıç, alışverişten lojmanlardaki evine giderken yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna isabet eden 3 kurşunla ağır yaralanan Kılıç kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesi’nde yoğum bakıma alındı.


    Görgü tanıkları, Doğubayazıt’a geçen yıl atanan savcı Hakan Kılıç’a saldıranın tek kişi olduğunu söyledi. Polis olayın aydınlatılması ve saldırganın yakalanması için Mobese ve çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye aldı.

    3 kişi gözaltına alındı


    Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcısı Hakan Kılıç'a yönelik silahlı saldırının ardından, Taşlıçay ilçesi girişinde durdurulan bir araçtaki 3 kişi, olayla ilgileri olabileceği şüphesiyle gözaltına alındı.

    Edinilen bilgiye göre, savcı Kılıç'a düzenlenen silahlı saldırının ardından yapılan çalışmalar neticesinde, Taşlıçay ilçesi girişinde, 36 KD 044 plakalı araç, ilçe emniyet amirliği ekiplerince durduruldu. Araçta bulunan 3 kişinin şüpheli olarak gözaltına alındığı ve söz konusu kişilerin, Taşlıçay İlçe Emniyet Amirliği'ne getirildikleri öğrenildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow