hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Üzerindeki bomba patladı

    Üzerindeki bomba patladı
    expand

    İstanbul Sancaktepe'de meydana gelen patlamada henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın yaşamını yitirdi. Ölen kişinin canlı bomba olma ihtimali üzerinde duruluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Akpınar Mahallesi Temel Sokak'ta, dün saat 23.30 sıralarında büyük bir patlama sesi duyuldu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda  polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, yerde bir kadının cansız bedenini buldu.

    Görgü tanıklarının bir kişinin de kaçtığını söylemesi üzerine, polis çevrede arama çalışması başlattı. Sokakta da güvenlik önlemi alan polis,  olay yerinde detaylı inceleme yaptı.  Ölen kadının canlı bomba olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, kaçtığı ileri sürülen ikinci kişiyi arıyor.

    Çanta içersinde taşıdığı bombanın patlaması sonucu parçalanarak ölen 20-25 yaşlarındaki kadın cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polis ölen kadının yanında bulunan ve yaya olarak kaçan diğer bombacıyı yakalamak için çalışmalara başladı. Polis, kaçan kişinin yaralı olma ihtimali üzerinde tüm çevredeki hastaneleri bilgilendirdi. Ölen kadının yaklaşık 30 metre mesafede bulunan AK Parti Akpınar Mahalle Temsilciliği olması dikkatleri çekti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow