hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kuzenlerin kavgasında kan aktı

    Kuzenlerin kavgasında kan aktı
    expand

    Şanlıurfa''da, bir internet kafede amaca çocukları arasında çıkan silahlı kavgada, 30 yaşındaki Adnan Tonkuş başından ağır yaralandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Olay, dün akşam saatlerinde Devteşti Mahallesi'nde bulunan bir internet kafede meydana geldi.

    Amca çocukları 33 yaşındaki Mustafa Tankuş ile 30 yaşındaki Adnan Tankuş arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

    Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine Mustafa Tankuş, evinden getirdiği pompalı tüfekle internet kafe önünde duran kuzeni Adnan Tankuş'a peş peşe ateş açtı.

    Açılan ateş sonucu başından aldığı yarayla yere yığılan Adnan Tankuş için mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

    Kanlar içerisinde kalan Adnan Tankuş, yakınları tarafından bir otomobille konularak, Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Bu sırada hastanede görüntü çeken gazetecileri fark eden Tankuş'un yakınları gazetecilere saldırdı.

    Polis, mahallede korkuya neden olan silahlı kavgayla ilgili zanlı Mustafa Tankuş'un yakalanması için çevrede araştırma başlatırken, hastaneye kaldırılan Adnan Tankuş'un ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow