hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Havalimanı inşaatında kavga: 18 yaralı

    Havalimanı inşaatında kavga: 18 yaralı
    expand

    Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinin inşaatında çalışan işçiler arasında çıkan kavgada, 1'i ağır 18 kişinin yaralandığı bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milas-Bodrum Havalimanı dış hatlar terminalinin yenileme inşaatında çalışan iki grup arasında, işçi lojmanında çalınan müziğin sesinin yüksek olmasından dolayı kavga çıktı.

    Demir, taş, sopa ve bıçakların kullanıldığı kavgada, işçilerden Orhan Kılduş, bıçakla yaralandı. Hayati tehlikesi süren Kızılduş, Özel İzan Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

    Kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan Bektaş Arslan, Durdu Coşkun, Orhan Arslan, Mehmet Çengel, İlyas Arslan, Aykut Arslan ve Baki Özdemir 75. Yıl Milas Devlet Hastanesinde, Babil Kızılduş, Mehmet Üzümlü, Suphi Bozkurt, Ramazan Türk, Süphan Kızılduş, Abdurrahman Topdemir, Aziz Kızılduş, Seyfullah Kızılduş, Yavuz Çoptu ve Şahin Moğaç Özel İzan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

    Muğla Valisi Fatih Şahin, olayı yakından takip ettiğini belirterek, polis ve jandarmanın gerekli önlemleri aldığını söyledi. Şahin, "Kavganın müziğin sesinin yüksek olmasından, saz sesinden dolayı çıktığı bilgisi verildi. Olayda maalesef 18 işçi yaralanmış. 1 işçinin durumu ciddiydi. Bu işçin sağlığının iyiye gittiği bilgisi verildi" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ağır yaralı işçinin hayati tehlikesinin sürmesi durumunda İzmir'deki bir hastaneye nakledilebileceğini bildiren Şahin, "Olayla ilgili adli süreçte sürüyor, gözaltına alınanlar var" diye konuştu.

    22 kişi gözaltına alındı

    Milas Kaymakamı Bahattin Atçı da olayın üzüntü verici olduğunu belirterek, şunları söyledi:

    "Durumu ağır olan işçimizin dışında 5 işçinin daha tedavisi sürüyor. Olayda hafif yaralanan işçiler ise taburcu edildi. Güvenlik güçlerimiz şu an itibarıyla 22 kişiyi gözaltına aldı. Şahıslar ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek. Kavga sonrasında, Milas-Bodrum Havalimanı'nda güvenlik tedbirleri de artırıldı. Olayın yaşandığı bölgeye takviye olarak jandarma ve polis ekipleri gönderildi."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow