hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İstanbul'da kadın cinayetleri...

    İstanbulda kadın cinayetleri...
    expand

    İstanbul'un ik ayrı semtinde biri 25 yaşında diğeri 67 yaşında olan iki kadın bıçakla öldürülmüş olarak bulundu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İlk olay dün akşam saatlarinde Küçükçekmece'de meydana geldi. 9 Şubat'tan beri kayıp olan ve çocukları tarafından bir televizyon kanalının sabah kuşağı programında aranan 67 yaşındaki Nuray Özdeniz, evinin kömürlüğünde 26 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

    Evinde yalnız yaşayan 4 çocuk annesi Nuray Özdeniz, 9 Şubat 2012'de kaybolmuştu. Tüm aramalara rağmen annelerini bulamayan Özdeniz'in çocukları polise kayıp başvurusunda bulunmuş, polisin yaptığı araştırmalar da sonuçsuz kalmıştı.

    Nuray Özdeniz'in komşuları, dün saat 20.30 sıralarında 3 katlı apartmanın bodrumundaki kömürlükten koku gelmesi üzerine polisi aradı. Kömürlüğe giren polis Özdeniz'in cesedini buldu. Yapılan incelemede Özdeniz'in 26 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi.

    İkinci olay da dün akşam saatlerinde Sultangazi'de meydana geldi. Nilüfer Aygüler isimli genç kadına telefonla ulaşamayan kardeşi Ercan Aygüler, ablasının evine gitti. Kapıyı açıp içeri girdiğinde kardeşini boğazı kesilmiş ve kanlar içinde yerde yatar vaziyette bulunca durumu polise bildirdi.

    Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemede genç kadının bogazı kesilerek öldürüldüğünü tespit etti.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Talihsiz kadının 2 yıl önce eşinden anlaşmalı olarak boşandığı ve 3 yaşında çocuğu olduğu öğrenildi.

    Nilüfer Aygüler'in, 4 gün önce Fatih'te bir öğrenci yurdunda güvenlik görevlisi olarak işe başladığı ancak önceki gün işinden ayrıldığı bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow