hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MİT ve Emniyet'ten ortak açıklama

    MİT ve Emniyetten ortak açıklama
    expand

    MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan ortak açıklamada, "iki kurum arasında ileri düzeydeki işbirliğinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlar arası bilgi paylaşımının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edeceği" bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ortak basın açıklamasında iki kurum arasındaki ileri düzeydeki işbirliğinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlararası bilgi paylaşımının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edileceği belirtildi.

    Açıklamada, bir gazetede yayınlanan haberdeki  MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar arasında istihbarat kavgası yaşandığına ilişkin iddiaların gerçek dışı olduğu belirtildi.

    Açıklamanın devamı şöyle; "Özellikle terörle mücadelede önemli görevleri birlikte yürüten bu iki kurumla ilgili verilen haberlerde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ilkesine ve kurumların yıpratılmamasına özen gösterilmelidir. İki kurum arasında ileri düzeydeki işbirliğinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlararası bilgi paylaşımının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edeceği bilinmelidir."

    Açıklama ne anlama geliyor? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Hande Fırat yazdı. Okumak için tıklayın! 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow