hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çocuğa tekme tokatlı saldırı kamerada

    Çocuğa tekme tokatlı saldırı kamerada
    expand

    Trabzon'un Araklı ilçesinde okul çıkışında kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin tekme tokatlı saldırısına uğrayan kızçocuğunun yaşadığı olay güvenlik kamerasına yansıdı. Erkek şahsın karlarla kaplı yolda çocuğu kameranın görüş alanından çıkana kadar yaklaşık bir dakika boyunca tekme ve tokatlarla aralıksız dövdüğü, dört defa havaya kaldırarak yere fırlattığı görülüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kayaiçi köyünde meydana gelen ve bir firmanın güvenlik kamerasına yansıyan olayda, ilköğretim öğrencisi olduğu tahmin edilen kız çocuğu, okul yolundaki köprüden geçtiği sırada, köprü üzerinde bekleyen, yanında üç öğrencinin bulunduğu, 30-40 yaşlarındaki erkek şahsın yanına gitti.

    Üzerinde siyah palto bulunan erkek şahıs ile kısa bir diyalog yaşayan kız öğrenci, bir anda şahsın tekme ve tokatlı saldırısına uğradı.

    Dayak sırasında olay yerinde bulunan iki öğrencinin uzaklaştığı, birisinin ise izlediği görüldü.

    Güvenlik kameralarına yansıyan olaya ilişkin Araklı Kaymakamı Avni Kul, görüntülerin Cumhuriyet Savcılığına iletildiğini ve soruşturma başlatıldığını bildirdi.

    Dayak görüntüsünü kendisinin de izlediğini belirten Kul, "Bunu insan düşmanına yapamaz. Böyle bir vahşet olamaz. Görüntü savcılıkta ve soruşturma başlatıldı" dedi.

    Bu arada, öğrenci ve yetişkin şahsın kimliğinin tespiti için köyde araştırma yapılacağını belirtildi.

    Babası çıktı

    Öte yandan tekme tokatlı saldırıya uğrayan kız çocuğunu döven kişinin babası olduğu belirlendi.

    Görüntüde dayak yiyen çocuğun ilköğretim okulu 3. sınıf öğrencisi Z.E.olduğunu ve babası İ.E tarafından darp edildiğini belirleyen jandarma ekipleri, bu kişiyi gözaltına alarak Araklı İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

    Olayla ilgili olarak soruşturma sürdürülüyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow