hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mardin'de vahşet

    Mardinde vahşet
    expand

    Mardin'in Nusaybin ilçesine bağlı Akarsu Beldesi İlkadım Köyü'nde çobanlık yapan İsmail Akın ile kızı Berfin Akın, öldürülmüş halde bulundu.

    Nusaybin İlçesi'ne bağlı Akarsu Beldesi İlkadım Köyü'nde çobanlık yapan 62 yaşındaki İsmail Akın ile kızı 11 yaşındaki Berfin Akın, bugün akşam saatlerinde ölü olarak bulundu.

    Sabah erken saatlerinde hayvanlarla birlikte köy yakınlarındaki tepelerde hayvanlarla birlikte giden baba İsmail ile kızı Berfin Akın, akşam saatlerinde geri gelmeyince, köylüler tarafından aranmaya başlandı.

    Uzun süren aramalardan sonra köye yakın bir tepede İsmail Akın, başı taşla ezilmiş bulunurken, kızı Berfin Akın da babasının cesedenin bulunduğu yerden 20 metre ileride kafasına tabanca ile bir kez ateş edilmiş haldeki cesedi bulundu.

    Olayın ardından köylülerin haber verdiği jandarma olay yerine geldi. Jandarma olay yeri inceleme ekibinin yaptığı çalışmanın ardından, baba İsmail ile kızı Berfin Akın'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow