hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ümraniye'de Muharip Gaziler Lokali'ne bombalı saldırı

    Ümraniyede Muharip Gaziler Lokaline bombalı saldırı
    expand

    Ümraniye'de bir park içinde bulunan Muharip Gaziler Lokali'nin kapısına koyulan bomba büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada ölen yada yaralanan olmazken lokalde maddi hasar oluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Edinilen bilgiye göre olay, Ümraniye Atatürk Mahallesi Çavuşbaşı Caddesi üzerinde bulunan Mevlana Parkı içinde meydana geldi. Saat 00.00 sıralarında park içinde bulunan Ümraniye Belediyesi Muharip Gaziler Lokali'nde büyük bir gürültüyle patlama oldu. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlamanın olduğu bölgeyi emniyet şeridiyle kapatan polis, incelemelere başladı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bomba İmha ve İnceme ekipleri detaylı delil çalışması yaptı. Yapılan incelemelerde, patlamaya lokalin kapısına bırakılan bir bombanın yol açtığı belirtildi. Bombanın türüne ilişkin bir açıklama yapılmazken, olay yerinden koşarak kaçtığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

    "Büyük bir gürültü duyduk"

    Evinde otururken büyük bir gürültü duyduğunu söyleyen bir mahalle sakini, "Ağaçların dibinden önce büyük bir ses duyuldu. Sonra fabrika bacası gibi duman yükseldi. Daha sonra o duman hafifledi. Olay yerinde kimseyi görmedim"  dedi. Mahalleli patlamanın olduğu sırada lokalin kapalı olduğunu belirtti. Polis, patlamayla ilgili soruşturma başlattı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow