hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Siyasette yenilenmeye, devam edeceğim"

    Siyasette yenilenmeye, devam edeceğim
    expand

    Parti yönetimindeki görevlerinden istifa eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Twitter'da "Siyasette yenilenmeye, CHP'ye hizmet etmeye, baharın gücüyle yollara çıkmaya devam edeceğim" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP İstanbul Milletvetili  Gürsel Tekin istifasının ardından ilk açıklamayı sosyal paylaşım sitesi olan Twitter'daki hesabında yaptı. Gürsel Tekin şu ifadeleri paylaştı : "Siyasette yenilenmeye, CHP'ye hizmet etmeye, baharın gücüyle yollara çıkmaya devam edeceğim. Bu süreçte her zaman yanıt veremesem de fikirlerinizi lutfen benle paylaşmaya devam etmenizi rica ediyorum. Benim için çok önemli."


    Gürsel Tekin'in parti yönetiminde suçladığı isimler de CNN Türk'e konuştu.

    Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap "benimle hiçbir husumeti olmadı. 9 aydır parti örgütünü yönetiyorum benimle istikrar başladı.Uyum içinde çalışıyorum kimse ile sürtüşmem olmaz. Benimle istikrar başladı. Geldiğimde dalgalanmalar vardı. Unutmayın iki kurultay yaptık" dedi.

    "Ispatlanırsa vekilliği bırakırım"

    Gürsel Tekin'in suçladığı başka bir isim de Aydın Ayaydın. O da İstanbul teşkilatı ile ilgili tartışma ve iddialara yanıt verdi.

    "Genel Başkana yakın olmak suçsa , bu suçu işledim" diyen Aydın Ayaydın şunları söyledi; "İstanbul'da bir ilçe başkanından birine, bir isim lehine ya da aleyhine bir şey dediğim ispatlasınlar milletvekilliğini bırakırım. Genel Başkan'a yakın olmak suçsa , bu suçu işledim.  Ne olduğunu bilmiyorum. Adımın geçmesinden rahatsızım. Benden Gürsel Bey'in rahatsız olduğunu en ufak bir şekilde bilsem hemen konuşurdum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow