hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    15 yaşındaki kız 8 kurşunla öldürüldü!

    15 yaşındaki kız 8 kurşunla öldürüldü
    expand

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 15 yaşındaki Ayşe Muhacır, evinin önünde 8 kurşunla vurularak öldürüldü. Zonguldak'da da 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Kader Demiroğlu, okulun önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

    Olay, dün saat 20.00 sıralarında Yüksekova'nın Kışla Mahallesi'nde meydana geldi.

    Evinin önünde bulunan Ayşe Muhacır'ın, açılan ateş sonucu vücuduna isabet eden 8 kurşunla olay yerinde yaşamını yitirdiği belirtildi.

    Genç kızın kim veya kimler tarafından öldürüldüğü araştırılırken, cesedi Yüksekova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Olay yerinde delil toplayan polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.

    Zonguldak'da da 14 yaşındaki öğrenci öldürüldü

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde de 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Kader Demiroğlu, okulun önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

    Olay, saat 10.55 sıralarında ilçe merkezindeki Fatih İlköğretim Okulu'nda meydana geldi.

    8'inci sınıf öğrencisi Kader Demiroğlu, iddiaya göre cep telefonuna mesaj atan kişinin isteği üzerine teneffüs sırasında okulun dışına çıktı.

    Kimliği belirsiz kişi, Demiroğlu'na av tüfeği ile ateş ederek kaçtı.

    Çevredekiler tarafından Devrek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kader Demiroğlu, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

    Bu arada, inşaat işçisi zanlı Metin A'nın bir yakınının evinde saklandığını tespit edenpolis ekipleri, zanlıyı gözaltına aldı.

    Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, 14 yaşındaki ilköğretim öğrencisinin teneffüste silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili "Olayın gönül ilişkisine bağlı bir kıskançlık olduğu tahmin ediliyor" dedi.

    Öner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Devrek Fatih İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi ile katil zanlısı Metin A.(56) arasında ilk tespitlerine göre bir gönül ilişkisi bulunduğunu belirlediklerini söyledi.

    Öğrencinin 4 yıl önce de başka birisi tarafından cinsel istimara uğradığı iddialarının kendisine aktarıldığını belirten Öner, "Olayın gönül ilişkisine bağlı bir kıskançlık olduğu tahmin ediliyor. Nasıl bir insansa bu şahıs, kızı kıskanıyor. İfadesinden alınan bilgiler o yönde" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow