hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Yoldan çıkan metrobüs E-5'e girdi!

    Yoldan çıkan metrobüs E-5e girdi
    expand

    İstanbul Mecidiyeköy'de yoldan çıkan metrobüs E-5'te bir araca çarptı. Kaza nedeniyle E-5 Ankara istikameti bir saat kadar trafiğe kapandı. Ardından da kontrollü olarak trafiğe açıldı. Metrobüs seferleri ise tek şeritten kontrollü olarak yapıldı.

    Mecidiyeköy'de Söğütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan metrobüsün, lastiğinin patlaması nedeniyle ayrılmış yoldan çıkarak bir otomobile çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

    Söğütlüçeşme-Edirnekapı seferini yapan metrobüsün şoförü, aracın lastiğinin patlaması nedeniyle kontrolünü kaybetti. Ayrılmış yoldan çıkan metrobüs, bir otomobile çarptı.

    Otomobil içindeki 1 kişinin yaralandığı kazaya, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri müdahale etti.

    Kaza nedeniyle Mecidiyeköy'den Anadolu yakasına gidiş yönü tamamen trafiğe kapanırken, metrobüs seferleri de tek şeritten kontrollü olarak yapılmaya başlandı.

    İBB'den açıklama

    İBB'nin internet sitesinde metrobüs kazasına ilişkin olarak şu bilgi notu yer aldı:

    "Metrobüs yolu Zincirlikuyu-Edirnekapı istikametinde bir Metrobüs’ün sol lastiğinin patlaması nedeniyle kaza meydana geldi. Saat 10.01 sıralarında  meydana gelen kazada Metrobüs yoldan çıkarak E-5 karayoluna girerek bir jeep’e çarptı. Çarpışma nedeniyle jeepte bulunan iki vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Metrobüs yolu ve E-5 yolu bir süre trafiğe kapandı. Metrobüs yolu 20 dakika sonra trafiğe açılırken, E-5 karayolu Boğaz Köprüsü istikametine 45 dakika kapalı kaldı."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow