hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Marmaris'te deprem

    Marmariste deprem
    expand

    Başbakanlık Afet ve Acil Durum (AFAD) Yönetimi Başkanlığı, Fethiye açıklarında, saat 16.05'te, 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

    Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, deprem Muğla açıklarında, denizin yaklaşık 5,8 kilometre derinliğinde meydana geldi.

    Deprem, Muğla ve ilçelerinde hissedildi.

    Muğla Valisi Fatih Şahin, Fethiye açıklarında meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremle ilgili, "Bize ulaşan herhangi bir can veya mal kaybı haberi yok" dedi.

    Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fethiye merkezli depremin ardından ekiplerin çalışma başlattığını belirterek, "Depremle ilgili bize ulaşan herhangi bir can veya mal kaybı haberi yok. Ancak ekiplerimiz her ihtimale karşı hazırlıklılar" dedi.

    Bu arada Muğla kent merkezi ve ilçelerinde hissedilen depremin ardından telaşla sokağa çıkan vatandaşlar, bir süre bekledikten sonra ev ve işyerlerine geri döndüler.

    Öte yandan Fethiye'de deprem sırasında paniğe kapılarak binanın 2 katından atlayan bir kişinin Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow