hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sinir krizi geçirdi ve...

    Sinir krizi geçirdi ve...
    expand

    İstanbul Bakırköy’de, annesiyle oturan Sedef Erçin evde sinir krizi geçirdi. Dışarı çıkan genç kadın evlerinin yakınından geçen Ayamama Deresi'ne atlayarak hayatına son vermek istedi. Düştüğü dere yatağından itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarılan Erçin hastaneye kaldırıldı.

    Ataköy 4’üncü Kısım'da annesiyle birlikte aynı evi paylaşan Sedef Erçin (38), kullandığı ilaçların üzerine alkol de aldı.

    Erçin, saat 02.30 sıralarında bilinmeyen bir sebeple sinir krizi geçirdi.

    Genç kadın daha sonra koşarak dışarı çıktı. Annesi de dışarı çıkarken, Erçin, Sinan Erdem Spor Kompleksi’nin arka tarafından Ayamama Deresi’ne geldi.

    Korkulukları aşan Erçin, annesinin gözleri önünde yaklaşık 4 metre yükseklikten dereye atladı. Beton zemine çakılan genç kadın, kanlar içerisinde kaldı. Annesinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplieri geldi. Yaralı kadına müdahale edemeyen polis ve sağlık ekipleri olay yerine itfaiye ekiplerini çağırdı.

    İtfaiye ekiplerinin merdiven kurması sonucu sağlık ekipleri aşağı inerek yaralı kadına müdahalede bulundu.

    İtfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sedyeye bağlanan genç kadın yukarı çıkartıldı. Olay yerinde bulunan ambulansla Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kadırıldı.

    Sinir krizi geçiren Sedef Erçin’in 3 aydır uyuşturucu tedavisi gördüğü ve gece kulüplerinde çalıştığı iddia edilirken, hastanede tedavisi süren Erçin’in vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow