hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şehit polise son görev!

    Şehit polise son görev
    expand

    Antalya'daki silahlı saldırıda şehit düşen polis memuru Mehmet Çolak'ın (30) cenazesi, memleketi Konya'nın Sarayönü ilçesine bağlı Kurşunlu beldesinde toprağa verildi.

    Dün Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törenin ardından Konya'ya getirilen Çolak'ın cenazesi, bugün defnedileceği Kurşunlu beldesine konvoy halinde götürüldü.

    Şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi, belde merkezindeki Rahmet Camii önünde öğle namazına kadar bir süre bekletildi. Bu sırada şehidin yakınları, tabutun başına gelerek gözyaşı döktü.

    Şehit Mehmet Çolak'ın eşi Elif Çolak, tabuta sarılarak, "Aşkım hakkını helal et. Ben sana hakkımı helal ediyorum" diyerek gözyaşı döktü. Elif Çolak'ın sözleri orada bulunanları da duygulandırdı.

    Şehidin babası Ahmet Necati Çolak, annesi Selma Çolak ve Çorum'da görevli olduğu öğrenilen polis kardeşi Hakan Çolak'ın cenaze töreni boyunca ayakta
    durmakta güçlük çektiği gözlendi.

    Konya Müftüsü Şükrü Özbuğday'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Çolak'ın naaşı, belde mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

    Cenaze törenine, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Yılmaz Özkaya, Büyükşehir
    Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti Konya milletvekilleri Mustafa Kabakcı, Hüseyin Üzülmez ve Cem Zorlu, şehidin yakınları, mesai arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow