hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bahçelievler'de öldürülen kız defnedildi

    Bahçelievlerde öldürülen kız defnedildi
    expand

    İstanbul Bahçelievler'de boğularak öldürülen Fatma Nur Çelik, memleketi Antalya'da son yolculuğuna uğurlandı.

    Çelik'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Muratpaşa Camisi'ne getirildi.

    Burada düzenlenen cenaze törenine baba Ali Çelik ile kardeşleri Abdullah Çelik, kız kardeşi Ahsen Çelik ile Çelik'i evde ölü bulan ev arkadaşı Sümeyye K. da katıldı.

    Çelik'in yakınları ve arkadaşları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı. Fatma Nur Çelik'in annesi Suzan Çelik'in ise evde fenalaştığı, bu nedenle cenaze törenine katılamadığı öğrenildi.

    Cenaze töreni öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan baba Ali Çelik, "Benim Allah vergisi 3 evladım var. Bu emanetlerden biri alındı. Bahanesiz bir ölüm yok. Çok üzüldüm. Polis çok iyi çalıştı. Adaletin yerini bulacağına eminim. Ama evladım geri gelmeyecek. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın" dedi.

    Çelik'in cenazesi, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

    Olayın geçmişi

    Bahçelievler'de oturan Sümeyye K, önceki gece evine geldiğinde kapının açılmaması üzerine çilingir çağırmıştı. Çilingir aracılığı ile eve giren Sümeyya K, ev arkadaşı Fatma Nur Çelik'in elleri ve kolları bantlı halde cesedi ile karşılaşmıştı.

    Polis ekipleri yaptığı incelemede, genç kızın boğularak öldüğünü tespit edince güvenlik kamerası görüntülerini incelemiş, cinayeti işlediği öne sürülen C.K'yı gözaltına almıştı.

    C.K. sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow