hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bodrum'da facia!

    Bodrumda facia
    expand

    Bodrum'un Yalıkavak beldesinde belediyeye ait atık su terfi istasyonunda kirli suyun bulunduğu tanka düşen 2 işçi, hayatını kaybetti.

    Yalıkavak beldesinde belediyeye aitatık suyun bulunduğu terfi istasyonun önünde çalışır vaziyette bir vinç gören vedurumdan şüphelenen vatandaşlar, belediyeye bilgi verdi.

    Belediye ekiplerinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen AKUT Bodrum ekibi ile itfaiye ve jandarma ekipleri, terfi istasyonunda çalışma yapan taşeron bir şirkete bağlı 2 işçinin kirli suyun bulunduğu tanka düştüğünü belirledi.

    Ekiplerin su tankında yaptıkları aramada önce işçilerden Levent İyigün (28), ardından Harun Güney'in (32) cesedine ulaşıldı. İyigün ve Güney'in cesedi, su tankından çıkartıldıktan sonra savcı ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze aracı ile Bodrum Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

    Bu arada terfi istasyonu önüne gelen ölenlerin yakınları, fenalık geçirdi.

    AKUT Bodrum ekip lideri Sadettin Uslu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2kişinin tanka düşmesi nedeniyle kendilerinden yardım istendiğini belirterek, "Olay yerine gelerek çalışma yaptık. Cesedin biri belediye ekipleri tarafından çıkarılmıştı. Tank yaklaşık 6 metre derinliğindeydi" dedi.Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan da olay yerine gelerek bilgi aldı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow