hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doğmamış bebeğin ve annesinin katili bulundu

    Doğmamış bebeğin ve annesinin katili bulundu
    expand

    Sakarya'da hamile olan eski eşini ve bebeğini öldürdüğü, bir kişiyi yaraladığı iddiasıyla aranan zanlı İstanbul'da yakalandı.

    Pamukova ilçesinde 18 Ekim'de 38 haftalık hamile olan eski eşi Nesrin Çelik (32) ile bebeğini tabancayla öldüren, cinayetten 3 gün sonra da Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde aralarında husumet olduğu belirtilen Vedat Gölcü'yü yaralayan Osman S, İstanbul'da gözaltına alındı.

    Osman S'nin Sancaktepe ilçesinde denetleme yapan polis ekiplerince durdurulan otomobilde cinayette kullandığı silahla yakalandığı belirtildi.

    Araçtaki bir kişiyle gözaltına alınan şüpheli, Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi ve bu kente götürüldü. Şüpheli, Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından Sakarya Adliyesi'ne sevk edilecek.

    Cumhuriyet Mahallesi Sedat Eryiğit Caddesi'nde 18 Ekim Perşembe günü 38 haftalık hamile Neslihan Çelik, tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüş, ameliyatla alınan kız bebeği Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 3 günlük yaşam savaşını kaybetmişti. Cinayetin ardından kaçan Çelik'in eski eşi Osman S, 21 Ekim'de Hendek ilçesindeki Sümbüllü köyünde Vedat Gölcü'yü tabancayla ayaklarından yaralayıp kaçmıştı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow