hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Katl zanlısı yol kontrolünde yakalandı

    Katl zanlısı yol kontrolünde yakalandı
    expand

    Sakarya'nın Pamukova ilçesinde 9 aylık hamile eski eşi Neslihan Çelik'i öldürüp, bir hasmını da yaraladıktan sonra kaçan Osman Safa, İstanbul Sancaktepe'de yol kontrolü sırasında silahıyla birlikte yakalandı.

    Edinilen bilgiye göre saat 11.00 sıralarında Abdurrahman Gazi Mahallesi Ebu Bekir Caddesi üzerinde uygulama yapan Sancaktepe Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri gören zanlı Osman Sefa ve 34 ANV 46 plakalı otomobilin sürücüsü Dursun Çayır otomobille geri geri kaçmaya çalıştı.

    Otomobilin kaçtığını gören Sancaktepe Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler otomobilin önünü kesmeye çalışınca, iki kişi araçtan inip yaya olarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sonucunda Sefa ve Çayır kıskıvrak yakalandı. Sefa'nın üzerinden cinayette kullandığı silahta ele geçirildi. Yapılan aramada ayrıca 13 gram uyuşturucu da bulundu. Gözaltına alınan Sefa ve Çayır Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğünden sağlık raporları alınmak üzere Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesine götürüldü. Sefa basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Gözaltına alınan iki kişi Adapazarı polisine teslim edilecek.

    Pamukova İlçesi'nde 10 gün öce meydana gelen olayda 41 yaşındaki Osman Safa, 2 yıl önce boşandıktan sonra başka birisiyle dini nikahla yaşayan ve bu beraberliğinden 9 aylık hamile olan eski eşi Neslihan Çelik'i oturduğu evinde tabanca ile vurdu. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Neslihan Çelik yaşamını yitirirken, karnındaki bebeği ise sezaryenle alınmıştı. Sakarya'da ilk tedavisi yapıldıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alınan talihsiz bebek de tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

    Eski eşini öldürdükten sonra bu kez Hendek İlçesi Sümbüllü Köyü'ne giden Safa, daha önceden tartıştığı Vedat Gölcü'yü tabanca ile bacaklarından vurup yaraladıktan sonra izini kaybettirmişti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow