hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şırnak'ta saldırı: 1 polis şehit

    Şırnakta saldırı: 1 polis şehit
    expand

    Şırnak kent merkezinde, polis lojmanlarının da bulunduğu Tekser Konutları'ndaki polis noktası ile Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleşti. Saldırıda 1 polis memuru şehit oldu, 2 polis memuru yaralandı.

    Şırnak kent merkezindeki polis noktalarına PKK'lılarca roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırılarda 1 polis şehit oldu, 2 polis memuru yaralandı.

    Edinilen bilgiye göre, PKK mensuplarınca Şırnak Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve polis lojmanları önündeki polis noktalarına yönelik olarak roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Güvenlik güçlerince karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı.

    Saldırıda ilk belirlemelere göre, 3 polis memuru yaralandı. Yaralı polis memurlarından İbrahim Ergin kaldırıldığı Şırnak Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.

    İsimleri öğrenilemeyen yaralı 2 polis ise ilk müdahalenin ardından 23'ncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndaki Asker Hastenesi'ne kaldırıldı.

    Saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması amacıyla kent merkezinde başlatılan geniş kapsamlı operasyon devam ediyor.

    8 PKK'lı öldürüldü

    Şırnak'taki saldırının ardından güvenlik güçlerinin bölgede düzenlediği operasyonlarda 8 terörist etkisiz hale getirildi
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow