hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti’den meyhane turu!

    AK Parti’den meyhane turu
    expand

    AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, yerel seçim öncesi İzmirli seçmenin kaygılarını gidermek için çoğu bar sahibi 50 kişilik bir grubu yılbaşı gecesinde İstanbul’daki eğlence mekânlarında ağırlayacaklarını açıkladı. Sait, "İstanbul’u AK Parti yönetiyor ama hayat tarzına müdahale edilmiyor mesajını vermek istiyoruz" dedi.

    AK Parti, yerel seçim öncesi İzmirli’nin "yaşam tarzına müdahale" endişelerini gidermek üzere eğlence turu için harekete geçti.

    Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’de olduğu İstanbul’da halkın yaşam tarzına müdahale edilmediğini göstermek için, İzmir’deki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan 50 kişilik grup, yılbaşı gecesi İstanbul’un eğlence mekânlarında ağırlanacak.

    AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, İzmir’de hükümetin projelerini anlatırken çok sayıda kişinin kendisine “Biz AK Parti’nin yaptıklarını biliyoruz. Bizim sıkıntımız yaşam tarzımız değişecek mi? Kordon’da rakımızı rahatlıkla içebilecek miyiz? Yoksa içkili, eğlence mekanlarını kapatacak mısınız?” yönünde sorular geldiğini söyledi.

    Bu endişeleri gidermek için AK Parti tarafından yönetilen İstanbul’a tur düzenleme kararı aldığını belirten Rıfat Sait şunları söyledi:

    "Kordon İşadamları Derneği de bu projenin içinde. Katılımcıların çoğu Kordon’daki bar esnafı. AK Parti’nin eğlence mekânlarını kapatacağı yönündeki kaygıyı, İstanbul’u göstererek gidermeye çalışacağız. Geçen hafta Kadir Topbaş ile görüştüm, projeye destek verdi. Yılbaşında gidip Boğaz turu yapacağız, gece Kuruçeşme’deki eğlence mekanlarını gezeceğiz, Reina’ya, Lucca’ya gideceğiz. Çiçek Pasajı’ndaki tarihi Cumhuriyet Meyhanesi’ne gideceğiz. Ben içki içmiyorum ama isteyen içki de içebilir. İstanbul’u AK Parti yönetiyor ama hayat tarzına müdahale edilmiyor mesajını vermek istiyoruz.”
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow