hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Taksim'de çalışmalar başladı

    Taksimde çalışmalar başladı
    expand

    Taksim'i yayalaştırma projesi kapsamında sürdürülen çalışmalarda yollar kapatılmaya başlandı. Divan Otel'e çıkan Cumhuriyet Caddesi ile Tarlabaşı Bulvarı'ndan Cumhuriyet Caddesi'ne giriş araç trafiğine kapatıldı. Tarlabaşı Bulvarı'nda yolun daraltılması nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapımı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Taksim Meydanı düzenleme çalışmaları sebebiyle Taksim Meydanı'nda İETT otobüsü ve taksi-dolmuşların bekleme ve yolcu aktarma düzeninde değişiklikler yapılıyor

    Bu yolun kapatılmasıyla güzergah olarak Tarlabaşı'ndan Cumhuriyet Caddesi'ne gidecekler için; Taksim Meydanı dolanılarak AKM önünden Mete Caddesi'ne buradan da Asker Ocağı Caddesi kullanılarak (Divan Otel önünden) Cumhuriyet Caddesi'ne ulaşılabilecek.

    Şişli'den Tarlabaşı Bulvarı'na ise (Divan Otel önünden) Abdulhakhamit Caddesi kullanılarak Tarlabaşı Bulvarı'na gidilebilecek. Taksim Meydanı'na şimdilik araç trafiği sağlanırken, Tarlabaşı Bulvarı'nda yolun daraltılması nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu. 

    Topbaş eleştirilere yanıt verdi

    Mısır'a hareketinden önce havalimanında konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ikazlara rağmen ilk gün trafikte ciddi yoğunluk yaşandığını söyledi, "Bu kaos geride kalacak" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow