hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Lise öğrencisi annesini öldürdü

    Lise öğrencisi annesini öldürdü
    expand

    Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir lise öğrencisi, annesini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu

    Kırıkhan ilçesinde, bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenilen lise öğrencisi, annesini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

    Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mimar Sinan Mahallesi'ndeki bir apartman görevlisi, Nermin D'nin evine sabah bıraktığı ekmeklerin alınmaması ve çaldığı zile cevap verilmemesi üzerine durumdan şüphelenerek polisi aradı.

    Olay yerine gelen ve çilingir yardımıyla kapıyı açarak eve giren polis ekipleri, Nermin D.'nin cansız bedenini buldu. Polis ekipleri, Nermin D.'nin oğlu B.D'yi ise bileklerini kesmiş halde buldu.

    Bir süredir psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirlenen Ticaret Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi B.D'nin (18), annesi Nermin D'yi (39), evde yalnız oldukları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle boğazını keserek öldürdüğü ve intihar girişiminde bulunduğu belirlendi.

    Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan B.D'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Polisin evde yaptığı incelemede B.D'ye ait depresyon ilaçları bulundu. B.D'nin evin tek çocuğu olduğu, babasının İstanbul'da çalıştığı ve eve ayda 1-2 kez geldiği öğrenildi.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow