hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Balkonda can pazarı!

    Balkonda can pazarı
    expand

    Şanlıurfa'da 5 katlı apartmanın 3'üncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında can pazarı yaşandı. Yangında alevlerin arasında kalan Ali ve Behiye Yener, itfaiye ekipleri tarafından mahsur kaldıkları balkondan kurtarıldı. Ali Yener'in yaşadığı korku dolu dakikalar saniye saniye görüntülendi.

    Yangın, dün saat 22.30 sıralarında Karaköprü Beldesi Mehmet Hafız Bulvarı'ndaki dairede çıktı.

    Yener ailesinin yaşadığı doğalgazlı evde gece saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

    Evde bulunan 58 yaşındaki Ali ve 51 yaşındaki Behiye Yener, alevlere müdahale etmeye çalışırken, yangın evin bütün evi sardı.

    Yener çifti alevlerden kurtulmak balkona çıktı. Balkondan yardım çığlıkları atan Yener ailesinin 'imdat' sesini duyan çevredekiler, polis, itfaiye, sağlık ve doğalgaz ekiplerini arayıp yangın ihbarında bulundu.

    Alevlerin arasında kurtarılmayı beklediler

    Alevlerin bütün daireyi kaplaması üzerine balkona sığınan Ali ve Behiye Yener, korku dolu gözlerle kurtarılmayı beklediler.

    İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri çevre güvenliğini alırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. Kurtarma ekipleri de balkonda alevlerin arasında mahsur kalan Ali ve Behiye Yener'i merdiven yardımıyla kurtardı.

    Sağlık ekipleri tarafından olay yerindeki ilk müdahalesi yapılan Ali ve Behiye Yener hastaneye götürülüp tedaviye alındı. Yener ailesinin fertlerinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında ev kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow