hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Giresun valisine kameralı tuzak!

    Giresun valisine kameralı tuzak
    expand

    Giresun Valisi Dursun Ali Şahin ile makamında Çavuşlu beldesinde yapımı süren katı atık bertaraf tesisiyle ilgili görüşmelerini gizlice kaydederek sosyal paylaşım sitesinde yayımladıkları öne sürülen 4 kişinin evlerinde arama yapıldı, fotoğraf makineleri ile bilgisayarlarına el kondu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Beldede yapımı süren katı atık bertaraf tesisine karşı çıktıkları önü sürülen İ.Z, Y.K, A.D. ve O.K'yi talepleri üzerine makamında kabul eden Vali Şahin'in konuyla ilgili konuşmaları ve yapılan görüşmelerin gizli kamera ile kayıt altına alınarak bir sosyal paylaşım sitesinde paylaşıma sunulduğu iddiasını değerlendiren güvenlik güçleri, söz konusu kişilerin evlerinde arama yaptı.

    Ekiplerce yapılan aramada, fotoğraf makineleri ve bilgisayarlarına el konulan şahıslar, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

    -Vali Şahin: "Böyle bir şey beklemiyordum"-

    İddialarla ilgili gazetecilere açıklama yapan Giresun Valisi Şahin, misafir olarak makamına gelen kişilerin bu tarz hareketlerinin çok yanlış olduğunu söyledi.

    "Devletin en üst kademesinde bu şekilde gizli çekim yapılarak, bu çekimi de tüm dünyaya yaymanın nedenini hiç anlamış değilim" diyen Şahin, şunları kaydetti:"Gerekli yasal mücadeleyi mahkemeler nezdinde sürdüreceğim. Kişiler kendilerine çeki düzen vermeli. Hiç kimse sorumsuz değil, yaptığı her hareketin karşılığını mutlaka bulacaktır. Böyle bir şey beklemiyordum. Bana söyleyip çekim yapmasında sakınca yoktu. Bir de sosyal paylaşım sitesine koymaları hoş değil, ne gereği vardı. Hiç hoş olmayacak bir durum."

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow